Doua decenii de la infiintarea Uniunii Judetene a Pensionarilor din Salaj

Magazin Salajean 23 noiembrie 2010 0

Doua decenii de la infiintarea Uniunii Judetene a Pensionarilor din Salaj

Prefectul judetului Salaj, Vegh Alexandru, a participat ieri la festivitatea prilejuita de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Uniunii Judetene a Pensionarilor din Salaj. Fiecare avem un parinte sau un bunic, o ruda care este mai in varsta si stim problemele cu care se confrunta. Stim ca pensiile sunt mici, stim ca medi-camentele de care aveti nevoie sunt scumpe. In acest context, Institutia Prefectului si eu, in mod special, am incercat, in masura posibilitatilor, sa fim mereu aproape de pensionarii si varstnicii din judetul nostru.

Desigur, avem prerogative si resurse limitate in acest sens, insa, cateodata, e mai important sufletul pe care il pui in ceea ce faci, decat banii. Iar noi, putem spune ca am fost si vom fi mereu, cu sufletul, alaturi de cei pe care imi permit sa ii numesc prietenii mei. Vreau sa va asigur ca si de acum incolo, la nivel local, vom fi mereu alaturi de varstnici si ne vom stradui sa facem tot ce ne sta in putere pentru a la face batranetea mai frumoasa si mai linistita, le-a transmis prefectul Vegh Alexandru pensionarilor prezenti la eveniment.

Cu acest prilej, pentru sprijinul acordat pensionarilor, presedintele Uniunii Judetene a Pensionarilor din Salaj, Teofil Dreptate, a inmanat o diploma de excelenta prefectului Vegh Alexandru.

La evenimentul care a avut loc in sala Porolissum a Consiliului Judetean Salaj au fost prezenti, alaturi de membri ai organizatiei de pensionari, Elisabeta Motolcsi, director al Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale si Nemes Luminita, director al Casei Judetene de Pensii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »