Doi salajeni, blocati pe aeroportul din Cluj

Magazin Salajean 15 aprilie 2010 0

Doi salajeni, blocati pe aeroportul din ClujO familie de salajeni care voia sa-si petreaca vacanta in statiunea Hugharda din Egipt a ramas blocata marti, 13 aprilie, alaturi de alti aproape 100 de turisti, in aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza unor probleme dintre compania aeriana care trebuia sa-i transporte la destinatie si autoritatile egiptene. Turistii si-au achizitionat sejururile de la compania Kartago Tours, ai caror reprezentanti sustin ca aeronava operatorului de zbor nu a putut ajunge la timp la Cluj-Napoca, intrucat i-a fost suspendata licenta de zbor.

Pasagerilor care nu au domiciliul in Cluj-Napoca li s-a asigurat cazare pentru o noapte din hotel si o masa, zborul spre Egipt fiind reprogramat miercuri, 14 aprilie. Am tinut in permanenta legatura cu cei doi salajeni si astazi (ieri-n.r.) dimineata mi-au confirmat ca avionul a decolat, ne-a declarat reprezentantul agentiei de turism Gamma Tour, care le-a intermediat achizitia sejururilor in Hugharda de la tour-operatorul Kartago Tours. Potrivit sursei citate, Kartago ar trebui sa acorde despagubiri clientilor pentru ziua pierduta din cauza intarzierii avionului ori sa extinda cu o zi durata vacantei.

Oficialii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj au precizat ca daca se vor primi sesizari din partea pasagerilor fata de aceasta intarziere, institutia va verifica situatia si va aplica sanctiuni.

Pe langa cei 100 de turisti blocati marti la Cluj, alti aproximativ 300 de romani care au fost in vacanta la Hurghada au fost afectati de problema licentei, astfel ca aeronava care trebuia sa-i aduca acasa nu a putut decola decat ieri. Reprezentantii agentiilor de turism din Zalau sustin, insa, ca printre acestia nu se regaseste niciun salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »