Distinctia Credinta Cetatii pentru managerul Spitalului Judetean

Magazin Salajean 27 iulie 2010 0

Distinctia Credinta Cetatii pentru managerul Spitalului Judetean

Pentru merite deosebite, doi fosti exponenti ai administratiei publice locale si judetene, se afla, incepand de ieri, la loc de cinste, dupa ce consilierii zalauani au aprobat acordarea distinctiei Credinta Cetatii lui Ioan Muresan, fost primar al municipiului in perioada 1983-1989, in prezent, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, si lui Victor Halmajan, prefect de Salaj intre 1990 si 1992 si presedinte al Consiliului Judetean Salaj, in intervalul 1992-1996.

In cazul lui Muresan, consilierii au luat aceasta decizie sensibilizati fiind de activitatea depusa de acesta ca fost primar al Zalaului in perioada postdecembrista (desi mandatul edilului s-a incheiat inainte de Revolutia din decembrie 1989 – n. red.), dar si pentru coordonarea mai multor proiecte de atragere a fondurilor europene pentru sectorul societatii civile, administratie publica si mediul de afaceri, in calitate de manager al unitatii spitalicesti. Doar trei membri ai Consiliului Local Zalau au ramas reci in fata acestor realizari si au decis sa se abtina.

In ceea ce-l priveste pe Halmajan, acesta a fost recompensat cu distinctia amintita pentru rezultatele deosebite obtinute in cadrul administratiei publice a judetului Salaj in perioada in care a fost prefect si presedinte al CJ Salaj.

Potrivit reprezentantilor Primariei, pana in prezent, municipalitatea a acordat 27 de astfel de distinctii, la propunerea asociatiilor, a comunitatii locale, a executivului primariei ori a Consiliului Local. Persoanele rasplatite cu Credinta Cetatii nu beneficiaza, insa, de nicio facilitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »