Disponibilizari la Drumuri Nationale

Magazin Salajean 3 septembrie 2010 0

Disponibilizari la Drumuri Nationale550 de salariati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), respectiv aproximativ 10 la suta din personal, au fost disponibilizati, zilele trecute, in baza unui ordin al ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. Oamenii vor primi intre 1 si 5 salarii compensatorii, in functie de vechime. Masura va permite companiei sa acorde, din fondul de salarii, prime de performanta a mai spus ministrul.

Desi oficialul a anuntat ca disponibilizarile se vor produce in centrala si la o parte din regionale, salariatii Drumuri Nationale Zalau nu au fost instiintati daca vor fi vizati sau nu, ne-a declarat Mircea Crisan, seful sectiei.

Totusi, daca si la nivel de judet vor fi operate reduceri de personal, Crisan sustine ca activitatea Companiei nu va fi afectata. In prezent, la nivel de judet CNADNR are sase districte si 79 de angajati. Cum majoritatea lucrarilor sunt externalizate, eventuale disponibilizari nu ne-ar afecta negativ activitatea, a precizat seful sectiei Zalau, refuzand sa mentioneze care ar fi numarul minim de angajati pentru ca unitatea sa functioneze in conditii normale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »