Disparuti de ani de zile, cautati inca de familie si politisti

Magazin Salajean 9 octombrie 2009 0

Disparuti de ani de zile, cautati inca de familie si politisti

Pentru identificarea a doua persoane disparute in 1990, respectiv in 2002, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj solicita sprijin din partea cetatenilor. Dat fiind faptul ca de la data disparitiei primei persoane, au trecut aproape 20 de ani, politistii au solicitat Centrului Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual sprijin, pentru obtinerea unei fotografii imbatranite a acestora, ne-a declarat Nadia Serban, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Prima persoana, pe nume Darabont Tibor-Jeno, nascut la data de 11 iulie 1981, in Zalau, cu domiciliul in Simleu Silvaniei, strada Partizanilor, bloc C.2, apartament 1, la data de 1 februarie 1990, dupa ce a venit de la scoala, in jurul orei 13:00, a iesit in fata blocului la joaca si de atunci nu a mai fost vazut.

Cea de a doua persoana, Andreea Roatis, nascuta la data de 2 martie 1988, tot in Zalau, cu domiciliu in Cehu Silvaniei, strada Avram Iancu, Bl.T.11, apartament 4, judetul Salaj, in data de 27 decembrie 2002, a fost trimisa cu oile prin imprejurimile locuintei bunicilor, din localitatea Ulciug, judetul Salaj, in jurul orei 13:30 fiind sesizata disparitia acesteia.

In acest sens, IPJ Salaj face inca o data apel la cei care pot furniza date si informatii care sa ajute la identificarea si gasirea celor doua persoane disparute de la domiciliu, sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la SNUAU 112, pentru comunicarea datelor respective.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »