Directorul Centrului de Cercetare Medicala din Simleul Silvaniei a fost demis

Magazin Salajean 16 mai 2008 0

Directorul  Centrului de Cercetare Medicala din Simleul Silvaniei a fost demisDirectorul Centrului de Cercetare si Asistenta Medicala din Simleul Silvaniei, Marcela Coltau a fost eliberat din functie, incepand de ieri, in urma evaluarii activitatii managerilor spitalelor publice din reteaua Ministerului Sanatatii in anul 2007. Motivul inlocuirii din functie este nerespectarea indicatorilor de performanta prevazuti in contractul de management.

Directorul Autoritatii de Sanatate Publica Salaj, Dana Pop, ne-a declarat ca managerul Marcela Coltau a fost demisa intrucat controlul pe care l-a primit unitatea de care aceasta raspunde a evidentiat o diferenta mult prea mare intre indicatorii propusi si cei realizati. Din pacate, indicatorii propusi nu au fost respectati in Centrul de Cercetari din Simleu Silvaniei, astfel ca s-a luat hotararea ca managerul sa fie demis, a spus Dana Pop. Potrivit acesteia, pana la numirea unui nou manager, Centrul de Cercetari si Asistenta Medicala va fi condus de directorul economic Stela Flonta. Interimatul nu va dura decat aproximativ o luna, timp in care autoritatile medicale salajene vor trimite propuneri pentru un nou manager la Bucuresti. In functie de propuneri si prin ordinul Ministerului Sanatatii, speram ca intr-o luna sa avem din nou un manager la Centrul din Simleu Silvaniei, a declarat directorul ASP Salaj.

La nivel national, Ministerul Sanatatii va inlocui din functie 32 de directori de spital.

Evaluarea activitatii managerilor spitalelor publice din reteaua Ministerului Sanatatii Publice s-a efectuat in perioada 17 martie

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »