Director de ingrijiri interimar la spital

Magazin Salajean 4 octombrie 2010 0

Director de ingrijiri interimar la spitalIn conditiile in care niciunul din cei doi candidati declarati respinsi la concursul organizat saptamana trecuta pentru ocuparea postului de director de ingrijiri al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, conducerea unitatii sanitare, cu aprobarea oficialilor Consiliului Judetean Salaj, a nominalizat-o in aceasta functie pe Ramona Marincas, sefa Statiei de Sterilizare.

Potrivit lui Ioan Muresan, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Marincas va asigura interimatul pana la organizarea unui nou concurs pentru postul de director de ingrijiri. Reamintim ca la sfarsitul lunii trecute, cea mai mare unitate spitaliceasca din judet a scos la concurs trei functii de conducere: director medical, director financiar-contabil si director de ingrijiri.

Primele doua au fost adjudecate de catre Majdik Vasile, respectiv Elisabeta Ionescu. In schimb, cei doi candidati pentru postul de director de ingrijiri nu au reusit sa treaca de evaluari si nici nu au depus contestatii in termenul legal de 24 de ore. Ca urmare, mai marii spitalului au fost nevoiti sa nominalizeze un director interimar. Un nou concurs pentru scaunul ramas vacant va avea loc peste aproximativ o luna, a mai spus Muresan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »