Din preşedinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, purtător de cuvânt la Tribunalul Sălaj

Mihaela Oprea 29 ianuarie 2013 4
Din preşedinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, purtător de cuvânt la Tribunalul Sălaj

Ancuţa Pura, fostul preşedinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, ocupă începând din această lună postul de purtător de cuvânt al celei mai înalte instanţe judecătoreşti sălăjene. Aceasta îşi va desfăşura activitatea în cadrul Biroului de Informare şi relaţii publice a Tribunalului Sălaj, în locul judecătoarei Mirela Lazoc, care îşi desfăşoară în continuare activitatea în cadrul instanţei.
Judecătoarea Ancuţa Pura a fost numită în funcţie prin Hotărârea Colegiului Tribunalului Sălaj Nr.1 din data de 16 ianuarie 2013. Aceasta a fost promovată în data de 1 iunie, anul trecut, de la Judecătoria Cluj-Napoca la Tribunalul Sălaj, ca judecător cu grad de tribunal. Anterior ocupării postului la instanţa sălăjeană, judecătoarea Pura a deţinut, în perioada iulie 2010 – mai 2012, funcţia de preşedinte al Judecătoriei Cluj-Napoca.
În situaţia în care purtătorul de cuvânt lipseşte, atribuţiile acestuia sunt preluate de judecătoarea Daria Brăduţa Ţăranu.
Ancuţa Pura a început activitatea profesională din anul 2001, ca jurist la o firmă din Cluj-Napoca, ocupând ulterior funcţia de auditor de justiţie la Institutul Naţional al Magistraturii. Doi ani mai târziu, Ancuţa Pura a obţinut funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Din 2005, a fost numită în funcţia de judecător la Judecătoria Cluj-Napoca.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 29 ianuarie 2013 at 00:16 - Reply

  un castig pentru justitie, numai sa ramana in salaj

 2. Anonim 29 ianuarie 2013 at 09:40 - Reply

  Noa bine,sa ramana daca si tu asa vrei.

 3. .... 29 ianuarie 2013 at 09:52 - Reply

  noa bine,sa ramana in Salaj,daca si tu asa vrei.

 4. tudor 29 ianuarie 2013 at 12:57 - Reply

  DIUS _Felicitari pentru pozitia ta fata de taxele locale fii perseverent azi nu te aude nimeni maine nu se stie. Pacat ca esti nascut in PDL eu nu cred ca ai orientari de drepta . in viata orice om se poate reorienta nu?

Lasa un Raspuns »