Din ciclul Ce ne-aduce Mos Craciun?, Virgil Turcas, numit director al APIA Salaj

Magazin Salajean 14 decembrie 2010 0

Din ciclul Ce ne-aduce Mos Craciun?, Virgil Turcas, numit director al APIA Salaj

Printr-o decizie a directorului general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Marius Faur, incepand de ieri, Virgil Turcas a fost numit temporar in functia de director executiv al APIA Salaj. In acelasi timp, Aurora Sabou, fostul sef al APIA Salaj, s-a reintors pe postul de consilier superior in cadrul institutiei.

Virgil Turcas a ocupat, in perioada mai 2009 – mai 2010, functia de director executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.

Reamintim ca, la inceputul lunii mai 2010, printr-o decizie a Curtii Constitutionale de admitere a patru exceptii de neconstitutionalitate asupra proiectului de lege privind modificarea Legii 188 privind statutul functionarilor publici, Virgil Turcas a fost primul director al unei institutii salajene decapitat in urma respectivei hotarari, in locul sau fiind numit Mircea Martin, actualul director al DSVSA Salaj. Din acel moment, am activat in cadrul APIA Salaj, pe postul de consilier superior, ne declara Virgil Turcas.

Noul director executiv al APIA Salaj ne mai spune, printre altele, ca nu are nevoie de niciun moment de acomodare cu noua sa functie, ori cu problemele cu care se confrunta institutia: Suntem cu totii constienti ca activitatea fiecarei institutii publice din Romania poate sa sufere imbunatatiri. La fel si APIA Salaj. Vreau sa va asigur ca nu am nevoie de nicio perioada de acomodare. Inca din prima zi, voi porni << motoarele >> la turatie maxima.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »