Din 1 octombrie, Persoanele fizice autorizate vor putea plati impozitul online

Magazin Salajean 30 septembrie 2008 0

Din 1 octombrie, Persoanele fizice autorizate vor putea plati impozitul online

Impozitul pe veniturile persoanelor fizice autorizate va putea fi platit online, cu cardurile bancare, de la 1 octombrie, urmand ca sistemul sa fie aplicat si in cazul companiilor pana la finele anului, a declarat directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Salaj, Laurentiu Butiri. Astfel, impozitul pe veniturile din activitatile persoanelor fizice autorizate, precum doctorii, notarii, veniturile din drepturile de proprietate intelectuala sau veniturile din tranzactii imobiliare va putea fi platit online, pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), utilizand cardul.

Posibilitatea efectuarii platii impozitului pe veniturile persoanelor fizice autorizate, in sistem online, cu incepere de la 1 octombrie, nu poate fi decat una oportuna, avand in vedere ca vine in intampinarea contribuabililor, care vor fi scutiti de un drum la trezorerie sau banca, putand efectua plata din orice punct cu acces la internet, a mai afirmat Laurentiu Butiri.

In judetul Salaj, la aceasta data, sunt inregistrate un numar de 1.913 de Persoane Fizice Autorizate (PFA), 301 Persoane Fizice care desfasoara Profesii Libere (PFL) si 3.305 Persoane Fizice Comerciante (PFC).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »