Diego, un nou magazin pentru casa dumneavoastra

Magazin Salajean 7 aprilie 2008 0

Diego, un nou magazin pentru casa dumneavoastraIntr-o atmosfera festiva, la sfarsitul saptamanii trecute s-a deschis oficial magazinul Diego, situat in Zalau, bulevardul Mihai Viteazul, colt cu Vinalcool. Diego comercializeaza o gama variata de mochete, PVC, parchet, perdele si covoare intr-un spatiu incapator, amenajat modern. Magazinul ofera clientilor o serie de servicii cum sunt: taierea gratuita la dimensiunea dorita, transportul gratuit al produsului achizitionat, cusut perdele si surfilare la preturi promotionale.

La inaugurare au fost prezenti, alaturi de conducerea noului magazin din Zalau, proprietarii retelei din Ungaria, Diego fiind o afacere de tip franciza. Deasemenea, la inaugurare au participat primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, subprefectul Salajului, Vegh Alexandru si alte personalitati locale.

De mentionat ca lantul magazinelor Diego este preuent, luand in calcul si Zalaul, in 15 orase din tara, printre care si Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Sighisoara, Oradea, Baia Mare etc..

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »