Depozit de biciclete din Zalau, distrus intr-un incendiu

Magazin Salajean 11 februarie 2008 0

Depozit de biciclete din Zalau, distrus intr-un incendiu Nu mai putin de 40 de biciclete, 10 rotobile si opt carucioare pentru copii au fost distruse intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un depozit de biciclete de pe strada 22 Decembrie din Zalau.

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 00.00, la un depozit de biciclete din municipiul Zalau. Cauza probabila a fost un scurtcircuit produs la instalatia electrica improvizata, fapt ce a dus la aprinderea unor mase plastice aflate in apropiere. De aici, incendiul s-a propagat cu repeziciune, distrugand acoperisul depozitului, 40 de biciclete, 10 rotobile, opt carucioare pentru copii, o motocicleta, mobilier din lemn si o parte din acoperisul locuintei vecine, a declarat vineri sergent major Andrei Crisan, sobofiter relatii publice in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj.

La stingerea incendiului au participat pompierii militari din Zalau, interventia lor salvand bunuri in valoare de 900.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »