Debransari fara numar in cartierele zalauane Bradet si Stadion

Magazin Salajean 7 octombrie 2011 0

Debransari fara numar in cartierele zalauane Bradet si Stadion

Locuitori ai Zalaului, din cartierele Stadion si Bradet, au ramas, in aceasta saptamana, fara apa pentru ca nu aveau semnate noile contracte de furnizare a apei potabile. Reprezentantii Companiei de Apa Somes Cluj Sucursala Salaj au afisat, din 23 septembrie, somatii in 100 de scari de bloc care beneficiau de serviciile de apa si canal fara a avea semnat noul contract intre asociatia de locatari si companie.

Asa cum a precizat Marcel Zaharia, directorul CAS Sucursala Salaj, din data de 4 octombrie au fost debransate opt scari de bloc (din cartierele Bradet si Stadion). Pana ieri, reprezentantii a sase dintre acestea s-au adresat conducerii CAS pentru intrarea in legalitate.

Locuitorii din blocurile care au fost debransate au crezut ca avertizarile noaste sunt neserioase. Cand au vazut ca ne tinem de cuvant, ni s-au adresat si au adus documentele necesare. Este greu de inteles de ce unii abia atunci cand raman fara apa se alinieaza la ceea ce altii au facut de la bun inceput, a spus Marcel Zaharia.

Ieri, au mai ramas fara apa zalauani din alte zece scari de bloc (tot din aceleasi cartiere) si s-au mai afisat somatii in scari de bloc ramase fara contract, in diferite scari de bloc. Din calculele directorului CAS Sucursala Salaj, la aceasta data, 850 de scari de bloc au semnate noile contracte pentru serviciile de apa si canalizare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »