Deşi mai sunt câteva ore până la declanşarea protestului: Feroviarii sălăjeni nu ştiu dacă intră în grevă

Magazin Salajean 15 martie 2011 0

Deşi mai sunt câteva ore până la declanşarea protestului: Feroviarii sălăjeni nu ştiu dacă intră în grevă

Cu toate că au rămas mai puţin de 24 de ore până la termenul anunţat pentru declanşarea grevei în transportul feroviar, ceferiştii sălăjeni nu ştiu dacă se vor ralia acţiunilor de protest anunţate de colegii lor de la nivel naţional. Şeful staţiei călători Jibou, Radu Boian ne-a spus, înainte de închiderea ediţiei, că încă nu e sigur dacă va fi sau nu grevă. Oficial nu ne-a anunţat nimeni, nici de la Sindicat, nici de la administrativ în legătură cu declanşarea grevei.

Liderul de sindicat Mişcare Comercial din Regionala CFR Cluj, Grigore Mare, a precizat ieri că au fost declanşate negocierile şi că se va decide, astăzi, dacă feroviarii din Sălaj şi Cluj vor participa la grevă.

La nivel naţional s-a anunţat că miercuri, între orele 7.00 şi 9.00 nu va circula niciun tren pe reţeaua de cale ferată. Nemulţumirile angajaţilor CFR sunt legate de faptul că nu le erau prelungite încă contractele colective de muncă, deşi acestea trebuiau să fie semnate până la data de 31 ianuarie 2011, dar şi de faptul că se anunţă disponibilizări.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »