De Zilele Cetatii, jandarmii sunt la dispozitia zalauanilor

Magazin Salajean 30 iulie 2010 0

De Zilele Cetatii, jandarmii sunt la dispozitia zalauanilorPentru sesizarea oricaror fapte de natura conflictuala care ar putea aparea la manifestarile organizate de Zilele Cetatii si a Festivalului Roman, cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj pun la dispozitia cetatenilor un punct de lucru cu publicul tocmai in mijlocul actiunii, respectiv pe platoul din fata Prefecturii judetului Salaj. Potrivit unui comunicat de presa remis de Jandarmeria Salaj, la acest punct, situat in coltul platoului langa Institutia Prefectului, cetatenii se pot adresa pentru a ne sesiza in legatura cu unele probleme cu care se confrunta si de natura savarsirii faptelor antisociale.

De asemenea, de Zilele Zalaului vor fi prezenti la datorie peste 70 de jandarmi care, in cooperare cu Politia Municipiului Zalau si Politia Comunitara Zalau, vor executa misiuni specifice pentru prevenirea faptelor de natura sa tulbure ordinea si linistea publica. Jandarmii vor actiona in special in zonele cu public numeros, asigurand ordinea publica pentru buna desfasurare a manifestarilor organizate.

Insa, chiar daca evenimentul va fi asigurat de cadrele IJJ Salaj, pentru a preveni producerea unor evenimente neplacute, jandarmii atrag atentia ca aceste manifestari care implica un public numeros reprezinta oportunitati pentru infractori. Astfel recomanda cetatenilor sa nu tina la vedere obiectele si bunurile de valoare, sa manifeste spirit de solidaritate, vigilenta in locurile aglomerate si sa solicite sprijinul fortelor de ordine aflate in dispozitiv in situatiile in care este necesara interventia acestora. Pentru a sesiza faptele de natura sa tulbure ordinea si linistea publica cetatenii pot apela dispeceratul IJJ Salaj pe numarul unic de urgenta 112.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »