De Paşte: Jandarmii vor menţine ordinea publică în judeţ

Magazin Salajean 25 aprilie 2011 0

De Paşte: Jandarmii vor menţine ordinea publică în judeţPe întreaga perioadă a sărbătorilor pascale, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj va asigura în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean, ordinea şi liniştea publică în zona de responsabilitate, se arată într-un comunicat de presă remis, ieri, de IJJ Sălaj.

Astfel, jandarmii vor executa misiuni specifice prin echipaje mixte cu lucrători de poliţie pentru preîntâmpinarea faptelor de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă în zona lăcaşurilor de cult, necesar desfăşurării normale a slujbelor religioase. Totodată, vor fi intensificate activităţile de patrulare auto în mediul rural, cu precădere în zonele unde se vor desfăşura baluri, discoteci, precum şi în zonele unde vor fi organizate activităţi religioase.

În această perioadă, la sediul Jandarmeriei Sălaj va fi constituită o grupă de intervenţie care va interveni prompt ori de câte ori va fi solicitată şi va acţiona pentru respectarea ordinii şi siguranţei publice pe întreg teritoriul judeţului, se mai arată în comunicatul de presă respectiv.

Pentru a sesiza faptele de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, cetăţenii pot apela dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj pe numărul unic de urgenţă 112 .

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »