De maine, zalauanii scapa de tantari

Magazin Salajean 26 iulie 2010 0

De maine, zalauanii scapa de tantari

De cateva saptamani incoace, tantarii si mustele dau batai de cap zalauanilor, fie ca se afla in blocurile de locuinte, plasele puse in geamuri fiind inutile in fata puzderiei de insecte, dar mai ales celor care ies la o plimbare de seara in oaza verde din centrul orasului, si anume Parcul Municipal Central, unde pare a fi cuibul acestora.

Astfel ca, municipalitatea reia saptamana aceasta batalia cu insectele nesuferite din oras. Incepand de maine, angajatii firmei responsabile cu efectuarea lucrarilor de dezinsectie vor aplica tratamente pe domeniul public si privat al statului, precum si in subsolurile si scarile blocurilor de locuinte. In functie de starea vremii, in perioada 27-30 iulie va avea loc o singura actiune de dezinsectie, cu un singur tratament.

Se va face dezinsectie pe domeniul public, pe domeniul privat al statului si in blocurile de locuinte, respectiv la subsoluri si scari de bloc, a mentionat Nadia Ignat, inspector in cadrul Primariei Municipiului Zalau. Insa dezinsectia cu aviotratamentul nu va mai avea loc luna aceasta. Reprezentantii municipalitatii spun ca substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu sunt periculoase pentru oameni si animale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »