De astazi, se distribuie biletele pentru filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier

Magazin Salajean 28 aprilie 2010 0

De astazi, se distribuie biletele pentru filmul Eu cand vreau sa fluier, fluierIncepand de astazi, cei care doresc sa vizioneze filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier, ce va rula marti, de la ora 18:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, isi pot lua biletele din centrul orasului, mai precis de la casuta Rotaract de pe platoul din fata Prefecturii Salaj. Atentie, insa!

Costul biletului este stabilit chiar de cumparator, ce poate fi in bani, in jucarii si carti, precum si alte lucruri ce pot duce la imbunatatirea conditiilor de trai ale copiilor. Actiunea este organizata in scop caritabil de voluntarii Clubului Rotaract Zalau in colaborare cu Fundatia AGAPIS, tocmai pentru a strange fonduri si alte donatii pentru copiii cu dizabilitati din centrele specializate ale judetului. Partenerii oficiali ai acestui eveniment sunt Consiliul Judetean Salaj, Primaria Municipiului Zalau, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, SC NeraSoft SRL si Hotel Royal, iar sponsorul principal al evenimentului este TenarisSilcotub.

Invitati speciali sunt chiar protagonistii productiei Eu cand vreau sa fluier, fluier, Ada Condeescu si George Pistereanu, si producatorul peliculei, Daniel Mitulescu. Lungmetrajul Eu cand vreau sa fluier, fluier, in regia lui Florin Serban, a primit de curand premiul Jury Grand Prix – Silver Bear / Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint, dupa ce a obtinut si distinctia Alfred Bauer, oferita pentru noi perspective in arta cinematografica, la Gala Festivalului de Film de la Berlin de anul acesta. Biletele se vor distribui in perioada 28 aprilie – 2 mai, intre orele 16:30 si 20.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »