De 1 Mai: Nu se suplimentează numărul trenurilor din Sălaj

Magazin Salajean 29 aprilie 2011 0

De 1 Mai: Nu se suplimentează numărul trenurilor din Sălaj

Numărul trenurilor care tranzitează judeţul Sălaj nu se suplimentează pe perioada 28 aprilie-2 mai 2011. După cum ne-a informat şeful Staţiei de călători din Zalău, Aurel Bălănean, la nivelul judeţului nu apar modificări în mersul trenurilor în aceste zile: nu au fost anulate trenuri, dar nici nu s-a suplimentat numărul acestora. Traficul pe calea ferată, în această perioadă, se desfăşoară conform orarului şi programului anterior stabilit.

La nivel naţional, însă, după cum au anunţat reprezentanţii CFR Călători, au fost introduse, pentru perioada amintită, şapte trenuri suplimentare spre şi dinspre Constanţa, Mangalia, Bucureşti şi Galaţi, iar alte zece vor avea traseu prelungit până la Mangalia. Pe relaţia Bucureşti-Constanţa-Mangalia vor circula suplimentar cinci trenuri. Totodată, în perioada 29 aprilie-2 mai, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu vagoane, pe cele mai importante relaţii, cu plecare din şi spre Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj-Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. În 30 aprilie va fi anulat trenul ccelerat 1828/-1 Cluj Napoca-Deva, iar în 1 mai trenul accelerat 1829/-2 Deva-Cluj Napoca.

Sălăjenii, şi nu numai, care călătoresc în grupuri mici, de până la cinci persoane, pot beneficia de reduceri între 10 şi 25 la sută. Oferta Minigrup 2 – 5 este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri şi duminică. Prin Cartea VSD”, valabilă în weekend, călătorii pot beneficia de reduceri între 25 şi 60 la sută, iar prin Călătoria dus-întors se face o reducere de 10 la sută. Cei care-şi cumpără anticipat legitimaţii de călătorie pot beneficia de o reducere între 5 şi 13 la sută pentru orice destinaţii şi ranguri de tren. Legitimaţiile pot fi cumpărate de la toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR (acestea vor fi închise în data de 1 mai), on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), de la automatele de vânzare din staţiile CFR.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »