Daruri de Mos Nicolae

Magazin Salajean 7 decembrie 2010 0

Daruri de Mos Nicolae    Peste sase sute de copii din 17 parohii ortodoxe au primit ieri daruri de Mos Nicolae. Raspunzator de aceasta surpriza a fost parintele staret al Manastirii Stramba, protosinghel Grighentie, care, impreuna cu sponsori si binefacatori ai lacasului de la Paduris, au pregatit dulciuri, fructe si jucarii pentru copii nevoiasi din sate indepartate.

Duminica seara a venit Mosul cu daruri si la copiii din centrele de ocrotire sociala. Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj, Violeta Milas ne-a spus ca toti copiii institutionalizati au primit (din economiile realizate la nivelul institutiei) pachete cu fructe si dulciuri.

Mai mult, copiii din Centrul de Servicii Comunitare Simleu Silvaniei au primit daruri si de la reprezentantii fundatiei Mission Without Borders. S-au mai anuntat ca vor aduce daruri, in aceste zile, si cateva persoane fizice, iar spre Craciun, asteptam cadre militare din unitati de pompieri, jandarmi si politie, precum si din partea marilor agenti economici din judet.

Tot in Simleu Silvaniei, dar la Gradinita cu program prelungit Horea, 80 de copii au primit dulciuri si fructe de la reprezentantele organizatiei locale a PSD. Copiii din cele trei grupe si-a rasplatit mosii cu un program de colinde.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »