Dan Ruzici va fi numit şef la Transurbis săptămâna viitoare

Mihaela Moldovan 21 decembrie 2012 2
Dan Ruzici va fi numit şef la Transurbis săptămâna viitoare

 

Deşi a trecut de concursul organizat pentru şefia SC Transurbis SA Zalău, Dan Ruzici nu a putut prelua frâiele unităţii, în această săptămână, aşa cum era prevăzut, din cauză că, din motive obiective, nu s-a putut întruni Consiliul de Administraţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Transurbis, Paul Maghiu, şedinţa Consiliului de Administraţie va avea loc, cel mai probabil, săptămâna următoare, astfel că Anul Nou îl va prinde pe Ruzici în postura de şef al Transurbis.

Concursul pentru şefia operatorului de transport în comun al Zalăului a fost necesar după ce, mandatul fostului director, Ioan Mureşan, a expirat în 26 octombrie anul curent, pentru perioada de interimat fiind numit în funcţie, de către Consiliul de Administraţie, directorul tehnic al societăţii, Călin Forţ.

 

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Cadou de Craciun 21 decembrie 2012 at 08:16 - Reply

    de la Nasu’ catre Fin…

  2. pt reporter 21 decembrie 2012 at 08:25 - Reply

    Mihaela, hotaraste-te, ori e concurs, ori e numire. Sunt doua lucruri diferite. Bravo Dane si succes.

Lasa un Raspuns »