Dan Ruzici – la un pas de şefia Transurbis

Mihaela Moldovan 7 decembrie 2012 7
Dan Ruzici – la un pas de şefia Transurbis

 

Singurul candidat înscris la concursul organizat pentru şefia SC Transurbis SA, Dan Ruzici, a trecut de proba scrisă şi se pregăteşte de interviul final. Mai exact, potrivit purtătorului de cuvânt al Transurbis, Paul Maghiu, Ruzici a obţinut la examinarea scrisă din 5 decembrie 91 de puncte din 100 posibile, astfel că s-a calificat pentru interviul programat pentru data de 11 decembrie. Dan Ruzici este în prezent director tehnic al SC Citadin SA. Concursul pentru şefia operatorului de transport în comun al Zalăului a fost necesar după ce, mandatul fostului director, Ioan Mureşan, a expirat în 26 octombrie anul curent, pentru perioada de interimat fiind numit în funcţie, de către Consiliul de Administraţie, directorul tehnic al societăţii, Călin Forţ.

 

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Dan 7 decembrie 2012 at 00:45 - Reply

  Inainte de orice eu constat urmatorul lucru: “purtator de cuvant al Transurbis” ! De ce exista asa ceva? Pentru ce are nevoie Transurbis-ul in organigrama (covarsitor de incarcata deja) de purtator de cuvant???!!! Ma rog, un salariu in plus in minus….prea putin important.
  Mai importanta intrebare totusi, simpla si cat se poate de indreptatita: de ce nu se privatizeaza Transurbis-ul?! Privatizarea a fost intotdeauna o reteta de succes pentru astfel de “mamuti gurmanzi bugetari”. Vezi exemplul Alba Iulia sau Turda – pe bune, de curios, vezi pe google ce servicii, ce masini, ce soferi au acolo. A, pai nu, la Zalau e nevoie de 3-4 manageri la 50 de masini, de puncte de vanzare bilete UNICE (chioscurile repreentative pt Zalau, prietenii stiu de ce), cu comisioane pe masura, la Zalau decontam calatorii pentru TOTI pensionarii din Zalau, pun ramasag ca nici macar jumate dintre ei nu circula cu Transurbis-ul etc etc etc. Ma opresc. E in van, oricum.

 2. nicu 7 decembrie 2012 at 09:36 - Reply

  Felicitari pt comentariu `dan`.bine punctat!

 3. Anonim 7 decembrie 2012 at 09:55 - Reply

  oamenii lui Capalnasiu intra pe teava

 4. Observator 7 decembrie 2012 at 14:13 - Reply

  Se schimba un fost dinozaur cu un viitor

 5. Zeus 7 decembrie 2012 at 14:24 - Reply

  As spune ca acest domn Ruzici a fost vazut tot timpul acolo unde se faceau lucrari pe asfalt inclusiv vara pe caldura (ccea ce trebuie sa recunoastem ca e unicat in zilele noaste ) ,este un om modest care se inatlneste cu prietenii din scoala si din armatura fara pic de retinere.Asa ca lasati-va pactele la poarta comentariului.

 6. Hai ma' da-l in p...la mea de ingamfat! 7 decembrie 2012 at 14:44 - Reply

  Tu crezi ca noi nu-l cunoastem pe finutu’ Primarului?!

 7. lucian chereji 11 decembrie 2012 at 10:27 - Reply

  Dan e un om pe care te poti baza.Succes!

Lasa un Raspuns »