Curtea de Apel Bucuresti a decis: Mama Andreei Vass nu este in conflict de interese

Magazin Salajean 17 mai 2012 0

Curtea de Apel Bucuresti a anulat raportul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) privind conflictul de interese in cazul Marioarei Vass, mama fostului consilier economic al premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass.

Salajeanca Marioara Vass, consilier local in cadrul Consiliului Local Bobota, a fost declarata de ANI, in februarie anul curent, in conflict de interese dupa ce firma ei a primit doua contracte in valoare de 21.180 de lei de la primaria comunei sus amintite. La vremea respectiva, ANI a aratat ca Marioara Vass a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa si penala, incheind, ca administrator al firmei MAVAS M&G SRL, doua contracte cu doua unitati de invatamant prescolar din comuna Bobota.

ANI a facut anuntul cu pricina doar la cateva ore dupa ce Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea sa pentru postul de ministru al Economiei, motive personale.

Marioara Vass a contestat, in 23 februarie, raportul ANI, primind, la inceputul acestei saptamani, castig de cauza din partea instantei bucurestene. Hotararea nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs cu recurs, in termen de 15 zile, potrivit legislatiei in vigoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »