Curatenie de primavara la Virsolt

Magazin Salajean 29 martie 2010 0

Curatenie de primavara la Virsolt

Odata cu aparitia primelor zile de primavara, elevii de la Scoala Gimnaziala Virsolt impreuna cu profesorii lor au luat initiativa de a contribui la purificarea mediului in care-si desfasoara activitatile printr-o actiune de colectare a deseurilor din jurul scolii dar si din perimetrul localitatii Virsolt, mai exact, de pe strazi, santuri, si de pe malurile raului care strabate satul.

Actiunea, initiata de cadre didactice ale scolii, face parte dintr-un proiect numit Pentru un mediu mai curat, activitatea de vineri, 26.03.10, fiind prima din sirul celor care vor urma pe parcursul anului scolar.

Timp de doua ore, elevi si profesori, prin actiunea lor au dat un exemplu comunitatii locale in spiritul protejarii, purificarii si intretinerii mediului inconjurator, sensibilizand cetatenii si sperand ca mesajul lor sa fie inteles de cei din jur, astfel incat , natura sa devina prietenul fiecaruia dintre noi.

Tot pentru a proteja natura, in scoala noastra se desfasoara, in paralel, un alt proiect care are ca tinta reciclarea hartiei, numit Copacul de hartie, proiect derulat in parteneriat cu Primaria Virsolt, implicati fiind elevii scolii, cadrele didactice si comunitatea locala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »