Cumparaturi la Kaufland din 22 august

Magazin Salajean 16 august 2007 0

Cumparaturi la Kaufland din 22 august

Salajenii vor putea face cumparaturi in hipermarketul Kaufland incepand de miercurea viitoare. Mai exact, in 22 august, incepand cu ora 16, magazinul va fi deschis oficial.

Adi Dumitras, sef-proiect in cadrul SC Baupartner SRL (firma constructoare), ne-a declarat ca mobilarea interiorului a fost terminata, iar zilele trecute a inceput comandara marfii. Complexul comercial include o cladire cu parter si etaj tehnic (gen hala), iar publicul are la dispozitie si o parcare gratuita unde pot fi garate aproximativ 300 de masini.

Accesul in zona se face dinspre bulevardul Mihai Viteazul printr-o artera cu doua benzi de circulatie, dar si dinspre strada Sfanta Vineri. Potrivit planului urbanistic de detaliu (PUD), suprafata pe care se amenajeaza hipermarketul are 23.472 de metri patrati, parcela fiind proprietatea SC Kaufland Romania SCS.

Concernul german Kaufland este reprezentat de aproximativ 700 de magazine in Germania, Croatia, Cehia, Slovacia, Polonia si Romania. Kaufland se ghideaza dupa principiul totul sub acelasi acoperis, oferind produse variate ce acopera tot necesarul zilnic. Prin deschiderea hipermarketului de la Zalau, pe piata fortei de munca din Salaj vor fi create 80 de joburi noi. Cu un istoric care incepe in 1930, grupul Lidl&Schwart Co&KG, de care apartine SC Kaufland Romania SCS, numara peste 160.000 de angajati in intreaga Europa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »