Cu ochii pe cornuletul cu lapte

Magazin Salajean 14 octombrie 2009 0

Cu ochii pe cornuletul cu lapte

Conducerea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj a cerut medicilor veterinari verificarea zilnica a celor doua unitati care furnizeaza produse lactate in Programul Laptele si cornul, pentru a avea siguranta ca produsele livrate copiilor sunt de calitate si ca firmele respecta normele de igiena si pastrare. Directorul adjunct al DSVSA Salaj, Razvan Chiorean, ne-a declarat ca se controleaza conditiile de producere, pastrare si transport, dar se verifica si numarul contractelor pe care le au cele doua unitati si modul in care sunt acestea respectate, pana acum nefiind depistate probleme. Cele doua unitati care livreaza produse lactate in scolile din Salaj sunt SC Agromec Crasna si SC Simultan Timisoara, aceasta din urma avand un depozit in Zalau, pe strada Crasnei. Ambele unitati sunt verificate continuu, pentru a preveni aparitia problemelor in alimentatia elevilor, a declarat Razvan Chiorean.

Potrivit sursei citate, si unitatile de panificatie sunt verificate continuu. Desfasuram controale atat la firmele din mediul rural, implicate in Programul << Laptele si cornul >>, cat si la agentii de panificatie din mediul urban, a declarat Razvan Chiorean.

In Salaj, pentru ca elevii sa aiba asigurate produsele de panificatie in recreatie au fost incheiate contracte intre primarii si producatori locali, in timp ce pentru produselele lactate au fost incheiate contracte de catre Consiliul Judetean Salaj cu producatori din afara judetului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »