Cu gandul doar la victorie

Magazin Salajean 20 martie 2009 0

Cu gandul doar la victorie

Chiar daca stie ca nu va fi deloc usor sa obtina cele doua puncte puse in joc, Gheorghe Tadici nu se gandeste decat la victorie in partida cu Rapid

Duminica, ora 11, Sala Sporturilor Zalau

HC Zalau – Rapid CFR Bucuresti

Dupa victoria categorica obtinuta in urma cu o saptamana, in deplasare, in fata echipei KZN Slatina, echipa pregatita de Tadici si Radulescu spera sa castige toate punctele puse in joc si in meciul de duminica, cand va primi vizita Rapidului. Asa cum am mai spus si dupa meciul de la Slatina, punctele cu Rapid sunt foarte importante pentru noi. Nu ne va fi deloc usor, fiindca Rapid nu este intamplator pe locul trei, cu 22 de puncte. Au un lot omogen, care evolueaza impreuna de 3 – 4 sezoane. Jucatoarele vor dori sa recupereze punctul pierdut in tur, partida pe care si acum spun ca trebuia sa o castigam. Duminica cred ca se va putea vorbi de un spectacol handbalistic. Va fi si un meci al orgoliilor. Sper insa ca spectacolul din teren sa nu fie stricat de lui Margulescu, asa cum s-a intamplat in sezonul trecut. Aportul publicului va conta foarte mult. Sper ca spectatorii sa vina in numar cat mai mare la sala, iar noi sa le putem oferi un spectacol handbalistic si, la final, victoria. Si-au anuntat deja prezenta la meci suporteri din Simleu Silvaniei, Crasna, Zimbor, Nusfalau si Cehu Silvaniei, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure, a precizat managerul echipei zalauane, Gheorghe Tadici. In partida din tur, scorul a fost egal, 25 – 25, dupa ce zalauancele au condus pana spre final de meci. Partida de la Zalau va fi arbitrata de cuplul maramuresean, Hendrea – Marta.

Spornsorii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Ceramica, Ritorsa&Riposta Simleu Silvaniei, Magura Simleu, Grupul Simex Simleu, Inserco, Ady Com, Comigex, Vidalis Holding, Complex Severus, SC Salvosan Ciobanca, Hanul Drumetilor, Centogroup, Briliant Plaza.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »