Crucea Roşie împarte pachete de Paşte pentru nevoiaşi

Magazin Salajean 14 aprilie 2011 0

Crucea Roşie împarte pachete de Paşte pentru nevoiaşi

Aproximativ 90 de pachete cu alimente vor ajunge, în aceste zile, la persoanele nevoiaşe din judeţul Sălaj. Acţiunea se derulează în cadrul proiectului Banca de Alimente 2011, iniţiat de Filiala Sălaj a Crucii Roşii, în parteneriat cu Sucursala Sălaj BCR.

Directorul filialei sălăjene a Crucii Roşii Filiala Sălaj, Laura Bungeţeanu, ne-a declarat că această acţiune a fost programată astfel încât persoanele cu probleme deosebite financiare să aibă parte de un cadou cu ocazia apropierii sărbătorilor de Paşte. Am decis să demarăm această acţiune premergător sărbătorilor pascale astfel încât persoanele să poată folosi bunurile primite. Sunt într-adevăr pachete consistente: de la făină de grâu, făină de mălai, zahăr, orez sau ulei la paste făinoase, conserve şi dulciuri, a precizat Laura Bungeţeanu.

Jumătate dintre pachetele cu alimente au ajuns, în cursul zilei de ieri, la Centrul de Copii şi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Şimleu Silvaniei. Zilele următoare vor fi distribuite şi celelalte pachete persoanele nevoiaşe din Sărmăşag, Bic, Crasna, Cehu Silvaniei şi Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »