Cristian – Mihai Lazar, un alt fel de prefect

Magazin Salajean 16 decembrie 2010 0

Cristian - Mihai Lazar, un alt fel de prefectCristian – Mihai Lazar, elev in clasa a X-a la Colegiului National Simion Barnutiu Simleu Silvaniei, este cel de-al doilea licean selectat sa detina functia de Prefect pentru o zi, in cadrul campaniei initiate de Institutia Prefectului Judetului Salaj, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Salaj. Nu-mi doresc cu predilectie o cariera politica. Imi doresc, insa, sa ma indrept spre domeniul administrativ, domeniu ce a devenit o pasiune pentru mine. Ma consider un bun lider, un bun organizator, ma vad o persoana corecta, justitiara, ce pune pe primul plan competenta, fidelitatea, entuziasmul, tenacitatea. Consider ca a munci in domeniul administrativ inseamna a fi demn de respectul acelora pe care ii reprezinti, care ti-au oferit incredere si in a caror slujba trebuie sa te afli neconditionat si fara sa faci compromisuri, a precizat Cristian – Mihai Lazar in eseul in baza caruia a fost selectat pentru a fi prefect pentru o zi.

Elevul va participa vineri, 17 decembrie, la sediul Institutiei Prefectului Judetului Salaj, la activitatile incluse pe agenda de lucru a prefectului Vegh Alexandru, ocazie cu care va cunoaste structura organizatorica a institutiei si modul cum funtioneaza aceasta. Activitatile noului prefect se vor incheia, vineri, cu o conferinta de presa in cadrul careia vor fi facute publice si numele celor patru elevi selectati pentru a ocupa, pentru o zi, functia de prefect al judetului, in perioda ianuarie – aprilie 2011.

In cursul lunii mai 2011, toti cei sase elevi vor fi invitati sa participe la festivitatea de incheiere a campaniei, unde isi vor prezenta consideratiile privind experienta traita in cadrul Institutiei Prefectului Judetului Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »