Cristian Latcau, noul sef al DGIPI

Magazin Salajean 28 decembrie 2010 0

Cristian Latcau, noul sef al DGIPIDirectia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor are, incepand de miercuri, un nou sef in persoana comisarului-sef Cristian Latcau, dupa ce fostul director general, Stefan Pop, a renuntat la acest post in favoarea unuia in cadrul Ministerului de Externe.

Comisarul-sef Cristian Latcau a fost numit, miercuri, sef al DGIPI (fostul Doi si un sfert), se arata intr-un comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor. Prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor, domnul comisar de politie Latcau Cristian Gheorghe se imputerniceste sa indeplineasca, incepand cu data de astazi, 22 decembrie a.c., atributiile functiei de director general al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, arata documentul.

Comisarul-sef Cristian Latcau a fost pana in prezent sef al Directiei de Combatare a Crimei Organizate Salaj, din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »