Criseni, Garcei, Cristur si Doba, scoase din priza

Magazin Salajean 10 februarie 2010 0

Criseni, Garcei, Cristur si Doba, scoase din priza

Aproape 1.250 de consumatori, persoane fizice si juridice, din patru localitati din Salaj s-au trezit, ieri, in plina iarna, fara curentul electric. Intreruperea a fost intre orele 9.00-16.00 si s-a datorat punerii in functiune a unui nou post electric in Criseni. Cel mai mult au avut de suferit cei care isi incalzesc locuintele cu ajutorul centralelor pe gaz, ce nu functioneaza in lipsa curentului electric.

Reprezentantii furnizorului de electricitate spun ca lucrarea era necesara datorita cresterii numarului de consumatori, ceea ce a dus la probleme cu tensiunea electrica. Acestia sustin ca au anuntat, atat prin intermediul presei cat si toate primariile din comunele afectate, intreruperea curentului electric.

Am intrerupt curentul electric in localitatile Criseni, Garcei, Cristur si Doba, pentru a instala un nou port de transformare in Criseni, intr-o zona de dezvoltare unde s-au construit foarte multe case si ni s-au reclamat probleme cu tensiunea electrica. Stim ca vor fi afectati in special consumatorii din Criseni, care se incalzesc pe centrale cu gaz, insa si daca facem lucrarea vara atunci sunt probleme cu frigiderele. Am anuntat in presa si la primarii intreruperea de curent.

Mai mult, in cazul celui mai mare consumator privat de energie electrica, o firma din Criseni ce produce mobila, i-am anuntat sa nu-si aduca oamenii la lucru, a precizat, ieri, Constantin Balana, inginer sef in cadrul Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice Zalau. Acesta a adaugat faptul ca spera ca lucrarea sa fie finalizata inainte ora 16.00, pentru a se putea relua distributia energiei electrice in localitatile amintite.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »