Crin Bologa, din nou procuror la Zalau

Magazin Salajean 7 ianuarie 2008 0

Crin Bologa, din nou procuror la Zalau

* de la 1 ianuarie 2008, noul procuror – sef al DNA Cluj este Laura Oprean, fostul procuror- sef, Crin Bologa, intorcandu-se la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj

* Bologa si-a dat demisia din functia de procuror -sef al DNA Cluj in noiembrie 2007

Presa clujeana a relatat sambata ca procurorul Laura Oprean este, de la 1 ianuarie 2008, noua sefa a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Cluj. Oprean a fost delegata in functie pe o perioada de 90 de zile de catre Consiliul National al Magistraturii, la propunerea sefului DNA, clujeanul Daniel Morar. Laura Oprean a fost delegata in functia de procuror-sef al DNA Cluj dupa ce fostul sef, Crin Bologa, si-a inaintat demisia, in luna noiembrie a anului trecut, si a fost mutat la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj, unde lucrase pana in octombrie 2005. Bologa a declarat ca motivele invocate pentru schimbarea functiei sunt personale, insa surse judiciare, citate de media clujeana, sustin ca avea unele neintelegeri cu colegii de serviciu.

De fapt, procurorul – sef de la Serviciul Teritorial Cluj al Directiei Nationale Anticoruptie, Crin Bologa, a fost eliberat oficial din functie inainte de Craciun. Consiliul Superior al Magistraturii a acceptat intr-o sedinta din luna decembrie 2007 demisia depusa de Bologa si cererea acestuia de numire pe post de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »