Creste increderea in politie

Magazin Salajean 20 noiembrie 2006 0

Creste increderea in politiePeste 60 la suta dintre salajeni sunt multumiti de modul in care politia se achita de sarcini, iar 71,8 la suta, dintre salajenii chestionati, au declarat ca au incredere in politie, ca institutie. Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie, pozitiv, cu siguranta, la care s-a ajuns dupa ani si ani de greblare a angajatilor din politie. Reamintim ca, in urma cu 4 ani, rezultatul unui sondaj similar acorda o incredere mai mica de 40 la suta, in politie si politisti.

La ora actuala, Politia Salaj lucreaza cu un deficit de 101 cadre, nevoile fiind exprimate pentru 25 de ofiteri, 70 de agenti si 6 functii de personal contractual. Astfel, IPJ Salaj este incadrat in procent de 83,76 la suta, nevoile de cadre facandu-se simtite mai ales in aria rurala.

Pe de alta parte, in acest an, in Salaj nu au fost inregistrate cazuri de coruptie comise de politisti. In cazul a doi agenti de politie s-a facut o incercare de mituire, dar acestia au raportat imediat ierarhic situatia. Tot in cursul acestui an au fost raportate 3 ultraje impotriva unor politisti din mediul rural.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »