Corina Bejinariu, director interimar la Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau

Magazin Salajean 16 septembrie 2010 0

Corina Bejinariu, director interimar la Muzeul Judetean de Istorie si Arta ZalauCu 21 de voturi primite din partea consilierilor judeteni ai PSD, UDMR si PNL, in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Salaj care a avut loc ieri in sala de sedinte de la Gradina Botanica din Jibou, Corina Bejinariu a fost numita director interimar la Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau. Celalalt candidat propus in sedinta de ieri, de PD-L, Camelia Burghele, a obtinut 6 voturi, insuficiente insa, dupa cum se vede, pentru a obtine postul in cauza. Dupa cum se stie, institutia de cultura a ramas fara manager dupa disparitia prematura a dr. Alexandru V. Matei.

Urmeaza ca, in termen de cel mult 120 de zile, sa se organizeze concursul de proiecte de management pentru desemnarea managerului Muzeului Judetean, directorul interimar avand drepturi limitate. Interesant si nu prea ca la nivel judetean nu functioneaza coalitia aflata la putere la Bucuresti. Candidatura Corinei Bejinariu a fost propusa de consilierul judetean PSD Gregoriu Padureanu, sustinand ca aceasta are calitatile necesare pentru a ocupa functia de director interimar.

Consilierul judetean PD-L, Ioan Abrudan, a propus-o pe Camelia Burghele, afirmand, in principal, ca media obtinuta la concursul care a avut loc in urma cu doi ani pentru functia de manager la Muzeu este un argument serios pentru ocuparea acestei functii acum. Pana la urma, coalitia judeteana PSD

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »