Copilarie chinuita de o boala rara!

Magazin Salajean 6 ianuarie 2009 0

Copilarie chinuita de o boala rara! La doar 8 ani, Ionut are peste 73 de kilograme. O boala rara pe care medicii i-au depistat-o cand avea 2 ani si o tumoare pe creier il obliga sa ia medicamente in fiecare zi si sa respecte o dieta drastica. Baiatul sufera si de dorul de mama, care se afla in inchisoare de mai bine de 3 ani. Ionut locuieste cu fratiorul mai mic si cu bunicii, intr-o locuinta sociala, primita de la Primaria Zalau. Masa o au asigurata de la Cantina de ajutor social, intrucat toti banii li se duc pe tratamente.

# Desi am mai scris despre situatia lui Ionut in vara trecuta, revenim acum pentru a incerca sa gasim un ajutor pentru el si familia lui.

Pe durata unei luni, ziarul nostru va publica o caseta cu un numar de cont unde persoanele care doresc si care au posibilitatea sa il sprijine financiar pe acest baietel.

Nu s-au schimbat multe in familia lui Ionut din vara trecuta si pana acum. Stau in acelasi bloc cu locuinte de necesitate din cartierul Dumbrava, intr-un apartament micut, cu o camera, primit de la administratia locala. Stau la parter, din cauza ca bunicii

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »