Copiii Zalaului merita mai mult. Acorda-le macar 2 la suta!

Magazin Salajean 29 martie 2007 0

Copiii Zalaului merita mai mult. Acorda-le macar 2 la suta!

Sub acest slogan, Primaria Municipiului Zalau si Asociatia Crescendo lanseaza campania de strangere a fondurilor prin directionarea a 2 la suta din impozitul de venit catre noi parcuri de joaca. Formularul (230 sau 200, in functie de sursa de venit), insotita de o copie a fisei fiscale, se pot depune la Directia Generala a Finantelor Publice Salaj sau la Primaria Zalau, Serviciul de Integrare Europeana, Strategii de Dezvoltare, Mediu, camera 35, pana la data de 15 mai 2007.

Formularele sunt gratuite si se gasesc la Primaria Zalau, persoana de contact Ioana Ghila, Directia Generala a Finantelor Publice Salaj sau la adresele de internet www.zalausj.ro/www.doilasuta.ro.

Codul de identificare fiscala a Asociatiei Crescendo este: 16846775, iar contul organizatiei in format IBAN: RO31 RZBR 0000 0600 0489 7171 Raiffeisen Bank.

In anul 2006, Primaria municipiului Zalau, impreuna cu Asociatia Centrul de Voluntariat Zalau, au derulat o campanie de strangere de fonduri pentru amenajarea de locuri de joaca pentru copii. Campania Ajuta-ti copilul sa creasca frumos a constat in directionarea a 2 la suta din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit. Prin intermediul campaniei s-a strans suma de 8.500 lei, bani care vor fi folositi anul acesta pentru amenajarea unui loc de joaca pentru copii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »