Contractul de furnizare a agentului termic – in negocieri

Magazin Salajean 11 octombrie 2010 0

Contractul de furnizare a agentului termic - in negocieriCompania RFV Distriterm SRL, castigatoarea licitatiei privind modernizarea si intretinerea serviciului de termoficare al Zalaului, si reprezentantii Consiliului Local poarta, in aceasta perioada, dezbateri premergatoare incheierii contractului ce vizeaza preluarea serviciului public de furnizare a energiei termice.

Dorim sa avem o relatie de parteneriat cu Consiliul Local, care a ales firma noastra la licitatie si suntem pregatiti sa preluam sarcinile trasate in licitatie. In prezent, elaboram impreuna cu Consiliul Local conditiile contractuale ce vor permite cea mai buna deservire a populatiei, sustine Roland Szmola, proiect manager la RFV Distriterm SRL.

Contractul dintre administratia locala si RFV va putea fi incheiat dupa ce va primi aprobarea consilierilor locali. Dupa aprobarea si semnarea de catre parti a contractului, in cateva zile urmeaza sa fie furnizat agentul termic, a spus, la randul sau, Radu Nistorescu, administrator public.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »