Consultatii oftalmologice si psihologice gratuite pentru pensionari

Magazin Salajean 24 iulie 2007 0

Consultatii oftalmologice si psihologice gratuite pentru pensionari

Pensionarii salajeni membrii ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau beneficiaza, incepand de ieri, de servicii medicale gratuite.

Presedintele CARP Zalau, Ioan Ivascau, ne-a declarat ca pensionarii vor avea parte de doua consultatii medicale gratuite pe zi. La cabinetul medical oftalmologic Roma Opticenter, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, mai jos de CEC, dr. Romana Bintintan, va realiza doua consultatii medicale gratuite pe zi. In cazul in care pacientul va comanda ochelari de vedere la distanta la laboratorul cabinetului, va primi o rama de ochelari gratuit, a spus presedintele CARP Zalau. In aceeasi ordine de idei, Ioan Ivascau a mentionat ca institutia pe care o conduce va deconta, in cota fixa, suma de 20 de lei pe o pereche de ochelari, pe baza facturii si a recomandarii medicale. In ceea ce priveste programarea pentru consultatii, aceasta se va facde la secretariatul CARP Zalau.

Tot incepand de ieri, membrii CARP beneficiaza (intre orele 16-19) de consultatii psihologice gratuite, efectuate de dr. Ioana Meda Pasca, in cadrul cabinetului medical din incinta Clubului Pensionarilor.

De mentionat ca, celelalte persoane interesate pot beneficia de consultatii de specialitate contra sumei de 80 de lei pe luna.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »