Constructie noua la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Jibou

Magazin Salajean 16 septembrie 2010 0

Constructie noua la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Jibou

La Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Jibou a avut loc ieri inaugurarea unei cladiri noi, cu 66 de locuri de cazare, spatii de recuperare (club, ateliere ergoterapie), de consiliere (sociala, psihologica), spatii administrative. Investitia a fost realizata integral din bugetul Consiliului Judetean Salaj si corespunde standardelor de calitate impuse institutiilor rezidentiale. Noua constructie se adauga celei construite in 2007 printr-un program Phare.

Centrul din Jibou, aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj, directie a Consiliului Judetean, are in ingrijire, permanenta si structurata, persoane adulte cu dizabilitati psihice in forme institutionalizate si extra-institutionalizate de ingrijire.

Prezent la deschiderea noii constructii, presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ca toate centrele sociale administrate de CJ au beneficiat, din diverse surse (fara a pune la socoteala programele cu finantare europeana) de alocatii pentru investitii si dotari, in ultimii sase ani, de aproape 7,5 milioane de euro, aportul Consiliului Judetean fiind, in echivalent, de peste 2,5 milioane de euro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »