Consiliul Local Zalau a decis: Fara nunti de noapte la Zalau

Magazin Salajean 27 octombrie 2009 0

Consiliul Local Zalau a decis: Fara nunti de noapte la Zalau

Consilierii municipali au avut pe ordinea de zi, in sedinta ordinara aferenta lunii in curs, nu mai putin de 37 de proiecte de hotarare, din care au trecut de votul alesilor 34, diferenta de trei proiecte fiind retrase discutiilor.

Printre proiectele aprobate se numara unul privind aprobarea concesionarii prin licitatie publica deschisa a unui teren, proprietatea publica a municipiului si aflat in administrarea Consiliului local, in suprafata de 2.156 de metri patrati situat in zona Salii Sporturilor, in vederea modernizarii bazei sportive de aici. Astfel, la dispozitia zalauanilor, va fi realizat un teren de minifotbal cu suprafata de joc artificiala, care pe perioada iernii (noiembrie-martie) va fi amenajat ca patinoar artificial. De asemenea, vor fi amenajate vestiare si un mini-bar. Durata concesionarii este de 25 de ani, urmand ca redeventa sa fie platita in termen de 10 ani. La propunerea Comisiei Economice a Consiliului Local, valoarea redeventei de pornire la licitatie a fost stabilita la 50 de lei/metru patrat, ceea ce inseamna ca suma de 900 de lei va intra lunar in bugetul local.

Un alt proiect care a trecut de consilieri este cel despre care scriam in numerele trecute ale ziarului si, potrivit caruia, incepand cu data de 1 ianuarie 2010, nuntile vor putea fi organizate doar pe timp de zi, pana la ora 23. Conform proiectului, incepand cu ianuarie 2010, este interzisa desfasurarea de mese festive (nunti, botezuri si alte asemenea evenimente) organizate de catre unitatile de alimentatie publica (restaurante, cantine restaurant, sali de nunti speciale, etc) si structurile de primire turistice cu functiuni de alimentatie publica (hoteluri, moteluri, pensiuni si altele) in zilele de luni pana duminica inclusiv, intre orele 23.00

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »