Consiliul Judetean vrea sa elimine drumurile de pamant

Magazin Salajean 8 ianuarie 2008 0

Consiliul Judetean vrea sa elimine drumurile de pamant

In cadrul primei conferinte de presa din acest an, organizata de Consiliul Judetean Salaj, presedintele institutiei amintite, Tiberiu Marc, a facut o recapitulare succinta a activitatii avute anul anterior. Astfel, printre multitudinea de subiecte supuse atentiei reprezentantilor presei locale, Tiberiu Marc a amintit de proiectele legate de infrastructura: 2007 a fost anul in care s-a depus cel mai important proiect privind extinderea retelelor de alimentare cu apa, canalizare si epurare. In schimb, 2008 va fi anul in care se va lucra efectiv la acest proiect.

Referindu-se la drumurile din judet, presedintele Consiliului Judetean a tinut sa sublinieze faptul ca, anul in curs, cei peste 20 de kilometri de drumuri de pamant vor disparea: Pentru 2008 ne propunem sa eliminam din zestrea Consiliului Judetean cei peste 20 de kilometri de drumuri de pamant, pe care ii vom aduce, cu siguranta, intr-o stare net superioara.

In ceea ce priveste domeniul sanatatii, Tiberiu Marc a tinut sa precizeze ca, in 2007, institutia pe care o conduce, prin prisma faptului ca a devenit proprietatul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, a demarat o serie de proiecte privind reabilitarea cladirii, imbunatatirea serviciilor medicale, precum si recompartimentarea Spitalului.

Cat despre subiectul privind dezvoltarea rurala a judetului, presedintele Consiliului Judetean a spus ca este un deziderat ratat in 2007, dar pe care spera sa-l atinga in 2008.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »