Consilierii locali ai tinerilor din cinci oraşe se întâlnesc la Zalău

Mihaela Moldovan 29 noiembrie 2012 6
Consilierii locali ai tinerilor din cinci oraşe se întâlnesc la Zalău

 

Consiliul Local al Tinerilor Zalau a organizat, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, Reuniunea Regionala PalTIN Zalau 2012, consilieri din cinci oraşe participând la ateliere pe diverse teme, susţinute de reprezentanţi a trei organizaţii non-guvernamentale. Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Zalău, vineri, traineri ai Asociaţiei «Şcoala pentru Viaţă» din Cluj Napoca i-au ajutat pe cei aproximativ 40 de tineri consilieri să se orienteze profesional, iar sâmbătă, după o introducere în antreprenoriat, participanţii au avut ocazia de a discuta despre voluntariat. Ambele ateliere au fost susţinute de Alin Prunean, preşedintele Fundaţia AGAPIS. În programul activităţilor a fost inclus şi un atelier de discurs public, realizat de Ştefan Şerban, reprezentant al Asociaţiei Master Forum din Bucureşti. Concluziile reuniunii PALTIN au fost punctate de tineri împreună cu primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, si viceprimarii Daniela Coţa şi Nicolae Fazakas.  

Reuniunea Regionala PalTIN Zalau 2012 a fost organizată de Consiliul Local al Tinerilor Zalău, împreună cu Primăria Zalău şi Fundaţia AGAPIS, cu sprijinul financiar al Consiliului Local Zalău, SC Tenaris Silcotub Zalău, SC Infoplus SRL şi SC Euro Activ SRL.

 

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Mihai 29 noiembrie 2012 at 17:07 - Reply

  Cine este patronul de la SC Euro Activ SRL?

 2. Anonim 29 noiembrie 2012 at 20:43 - Reply

  ce cauta cota acolo?!!! :(((

 3. bbwwaaa 3 decembrie 2012 at 11:32 - Reply

  au baut copiii in cele doua seri asa ca la carte !!!!!conform proiectului !!!!!1asta in afara lui !!!

  • Blaj Darius 3 decembrie 2012 at 18:45 - Reply

   Bbwwaaa,daca prostia ar durea,tu ai fi in chinuri! 😉

 4. Anonim 3 decembrie 2012 at 20:07 - Reply

  Si cati bani utili pentru societate s-au cheltuit pentru aceasta chestiune? Ca oricum avem prea multi bani!

 5. Catalina 4 decembrie 2012 at 01:03 - Reply

  Ar trebui sa va bucurati pentru astfel de activitati si in special pentru interesul pe care si-l dau tinerii si sa ne sprijiniti moral, deopotriva; ar trebui sa va bucurati pentru ca vedem niste lucruri si cu alti ochi decat cei ai indiferentei, ca avem speranta ca intr-o zi totul va fi altfel, ca vrem sa socializam si ca luam initiative, ca muncim fara sa asteptam vreo rasplata materiala. Am fost acuzati ca nu facem nimic si totusi facem; am fost acuzati ca nu suntem interesati de problemele societatii si totusi suntem! Ati zis ca suntem o generatie pierduta, dar nici macar nu ne lasati sa va aratam ca nu e asa! Va asigur ca nu am luat nimanui bucata de paine din gura si ca aveam dreptul de a folosi acei bani, pe langa faptul ca am fost sponsorizati de firmele mentionate mai sus carora le multumim din suflet! Tot ceea ce va cerem e sprijinul moral, amintiti-va de noi si nu ne mai dati la o parte!

Lasa un Raspuns »