Consilierii judeteni se pun bine cu Cel de Sus

Magazin Salajean 1 februarie 2007 0

Consilierii judeteni se pun bine cu Cel de SusSedinta de Consiliu Judetean Salaj de ieri a decurs fara prea multe elemente de spectaculozitate, cu votarea pe banda a proiectelor de hotarare. Alesii judeteni si-au iesit din monotonie doar cand consilierul PD, Lucian Bode, a venit cu o propunere, la sectiunea Diverse, pentru solicitarea unui acord de principiu in privinta derularii unor proiecte de cofinantare pentru continuarea constructiilor bisericesti din judet. Ne-am gandit la o suma de 300 mii lei, din care am acorda cate 10.000 lei solicitantilor, cu conditia ca si ei sa contribuie cu aceeasi suma la proiect, a spus Bode, care a mai adaugat ca actiunea de solicitare a cofinantarilor s-ar putea derula prin protopopiate.

Viorel Stanca, care s-a declarat, de fapt, de acord cu propunerea colegului sau de partid Bode, a completat, totusi, ca ar fi nevoie de o comisie sau ceva de genul asta, care sa urmareasca unde merg banii astia si ca nu se cheltuiesc pe geamurile termopan de la casele parohiale sau pe rotile de la masina, Stanca mai atentionand cu faptul ca popii astia mai si mint, mai exagereaza.

Una peste alta, nu ne ramane decat sa asteptam ce anume va face Biserica pentru Salaj, in domeniul asistentei sociale, unde i s-a cerut implicarea, in situatia in care va sufla bani din bugetul judetean pentru continuarea construirii lacasurilor de cult.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »