Conducerea Transurbis, pe cale sa fie schimbata

Magazin Salajean 21 iulie 2008 0

Conducerea Transurbis, pe cale sa fie schimbata

Presedintele PNL Salaj, primarul municipiului Radu Capilnasiu, s-a declarat nemultumit, in emisiunea Rotisorul politic de la Radio Transilvania Zalau, de modul in care actuala echipa manageriala de la Transurbis gestioneaza destinele acestei societati comerciale. Primarul a admis ca ar putea fi vorba chiar si de lipsa de competenta. Oricum, Capilnasiu a vorbit despre un control pe care Primaria Zalau il va face la Transurbis incepand de luni, si pe fondul slabelor rezultate financiare, conform primarului, mai ales pe parte de venituri. Se intrevede, asadar, o schimbare a conducerii Transurbis, mutare, intr-un fel, ciudata, in conditiile in care cel putin doi dintre directorii acestei firme fac parte din doua partide din alianta care a castigat Salajul si Zalaul: PNL si UDMR. Banuim ca si PNL (aripa castigatoare) si PSD ar avea interese in zona.

In replica, Ion Puiu, directorul general al SC Transurbis SA Zalau, membru PNL, din cate stim, ne-a declarat ca echipa de conducere este la fel de competenta ca acum patru ani, ca acum doi ani, ca acum o luna, fiind vorba de aceeasi echipa de conducere si ca principala problema a societatii este lipsa investitiilor in ultimii trei ani, lucru pe care il stie si primarul Zalaului. Ion Puiu a mai vorbit, cu talc, ca toata problema ar tine doar de schimbarea steagurilor.

Banuim ca schimbarea de la Transurbis se va produce chiar daca Radu Capilnasiu si Ion Puiu sunt membri ai aceluiasi partid, PNL, si ca aceasta schimbare va avea loc ca un anumit decont din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie. Nu ne-am mira, cum spuneam, ca si PSD sa aiba un interes in numirea unui director la Transurbis, fie doar si ca de problema societatii locale de transport se ocupa viceprimarul Gabriela Daniela Cota.

Mai multe despre dialogul purtat cu presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, voi scrie in editia de joi a cotidianului Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »