Conducerea Prefecturii, la masă cu sindicatele şi patronatele

Olivian Vadan 25 iulie 2012 2
Conducerea Prefecturii, la masă cu sindicatele şi patronatele

Prefectul judeţului, Filonaş Chiş, a prezentat în cadrul sedinţei lunare a comisiei judeţene de dialog social care a avut loc, miecuri, 25.07.2012, facilităţile propuse de Guvernul României pentru dezvoltarea intreprinderilor mici şi mijlocii în vederea stimulării creşterii economice şi creării de locuri de muncă.

În acest context, pe ordinea de zi s-au dezbătut următoarele aspecte: scutirea de la plata contribuţiilor la bugetele de sănătate, pensii şi şomaj pentru firmele care angajează şomeri cu vârsta mai mică de 25 de ani, respectiv mai mare de 55 de ani, plata TVA la încasarea facturii pentru întreprinderile care au o cifră de afaceri de maxim 500.000 de euro, precum şi rambursarea a 15% din T.V.A pentru producătorii de alimente de bază.

Reprezentanţii patronatelor şi sindicatelor prezenţi la această întâlnire au considerat că măsurile enunţate anterior sunt foarte bune, cu condiţia ca acestea să fie aplicate corect. Prefectul judeţului a solicitat reprezentanţilor patronatelor şi sindicatelor să transmită propuneri pentru modalitatea de punere în practică a acestor facilităţi. 

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. proletaru 26 iulie 2012 at 23:06 - Reply

  Ani de mareata glorie, sa ne traiesti iubite tovaras, cincinalu in 4 ani, ca pe vremuri. Doar stim cum sta treaba.

 2. zalaucu 29 iulie 2012 at 00:31 - Reply

  oliviane da despre acordu semnat de uslasi cu societatea civila privind desfintarea institutiilor statului de drept nu sa discutat??!!
  nu va grabiti cu facilitatile ca vin cei rai de la fmi si cum zic ei asa se face.acu un an urla plagiatoru despre acordu cu fmi,da acu vrea si el alt acord!!??
  cine sa l mai creada??
  doar fraieri care voteaza usl=mincinosi=plagiatori=zero barat

Lasa un Raspuns »