Concursuri pentru copii in centrul municipiului

Magazin Salajean 10 iunie 2010 0

Concursuri pentru copii in centrul municipiului

Copiii de la gradinitele din municipiu s-au distrat de minune la concursurile organizate, in cursul zilei de ieri, de catre Primaria Municipiului Zalau, cu ocazia Zilei Copilului, activitati amanate la data de 1 iunie din cauza vremii ploioase. Au avut loc competitia de desene pe asfalt Vine Vacanta, desfasurata pe trotuarul si parcarea din fata sediului primariei, si un concurs de ciclism Gradinarul Sportiv, organizat pe platoul din fata Prefecturii Salaj.

Purtatorul de cuvant al Primariei Municipale, Manuela Ghiurutan, ne-a spus ca la concursul de desene pe asfalt au fost prezenti 22 de prescolari de la 12 gradinite din Zalau. Micutii si-au aratat talentul si creativitatea in colorarea cu creta a asfaltului, cele mai interesante lucrari fiind premiate astfel: locului intai a fost obtinut de Denisa Toarcas (Gradinita nr. 1), Antonio Horincar (Gradinita nr. 4) si Jasmine Sabou (Gradinita Sf. Inima a lui Isus), iar locul doi de prescolarii Irina Oltean (Gradinita nr. 1), Denisa Pop (Gradinita nr. 8) si Alina Siciu (Gradinita nr. 11). Pe locul trei

s-au clasat: Maria Pop (Gradinita nr. 8), Alexandra Mirisan (Gradinita nr. 10), Maria Groza (Gradinita nr. 10), Roxana Negru (Gradinita Ion Creanga), Anne Iliesiu (Gradinita Sf Inima a lui Isus), Patricia Ghile (Gradinita nr. 7) si Rebeca Tentis (Gradinita nr. 7). Ceilalti participanti la concurs au primit mentiuni.

La competitia Gradinarul sportiv au fost inscrisi 20 de copii de la zece gradinite din municipiu. Copiii

si-au incalecat bicicletele si au pedalat de zor pentru castigarea locului intai. In urma desfasurarii concursului, s-au desemnat castigatorii: locul intai – Nicorici Marian Petene (Gradinita nr. 8), locul doi – Razvan Beldean (Gradinita nr. 2), locul trei – Marius Rodina (Gradinita nr. 7) si mentiune – Deac Robert (Gradinita nr. 2), ceilalti candidati primind diplome de participare. In final, toti copiii participanti la concursuri au primit, alaturi de diplome, si dulciuri, baloane si coifuri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »