Concursul Copilarie fericita in Dumbrava Minunata a reunit copii din toata tara

Magazin Salajean 1 iunie 2010 0

Concursul Copilarie fericita in Dumbrava Minunata a reunit copii din toata taraPrescolari, scolari si cadre didactice din toate judetele tarii au participat la prima editie a concursului national Copilarie fericita in Dumbrava Minunata desfasurat in luna mai, la Gradinita Dumbrava Minunata din Zalau – organizatorul competitiei, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, Primaria Municipiului Zalau, Clubul Copiilor Zalau si Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau.

Directorul gradinitei si initiatorul proiectului, Emilia Blaga, ne-a spus ca au fost prezentate la aceasta competitie aproximativ 1.000 de lucrari, realizate pe trei tematici: desen, pictura si colaj, felicitari de 1 Iunie si jucarii confectionate de participanti. Scopul acestui proiect il reprezinta stimularea expresivitatii si creativitatii prin desen si pictura, dezvoltarea comportamentului de cooperare, a spiritului de competitie si a simtului estetic, precum si cunoasterea semnificatiei zilei de 1 Iunie, a mentionat Emilia Blaga.

Vineri a avut loc desemnarea lucrarilor castigatoare, de catre specialisti, reprezentanti ai institutiilor partenere si organizatoare, acestea fiind expuse atat in incinta unitatii organizatoare, precum si in holul Primariei Zalau. S-au acordat premii, mentiuni si premii speciale pentru fiecare copil si diplome de participare tuturor cadrelor didactice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »