Concurs pentru sefia ITM Salaj

Magazin Salajean 31 octombrie 2011 0

Concurs pentru sefia ITM Salaj

Postul de inspector sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Salaj este scos la concurs in momentul de fata, aceasta functie este detinuta de catre Daniela Biris, care ocupa sefia institutiei de mai bine de trei ani.

Potrivit informatiilor furnizate de Mihaela Busca, din cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, concursul pentru functia de conducere a ITM Salaj a fost anuntat in data de 20 octombrie, data limita de depunere a dosarelor fiind 9 noiembrie. Dupa aceasta data, in termen de cinci zile, se va proceda la selectia dosarelor, rezultatele fiind afisate la sediul agentiei. Incepand cu data de 21 noiembrie, candidatii eligibili vor sustine probele de concurs care consta intr-o proba scrisa, o proba suplimentara de verificarea cunostintelor de operare PC si a unei limbi de circulatie internationala, nivel mediu, si interviul.

Inspectorul sef Daniela Biris a mentionat ca nu doreste sa comenteze acest subiect, insa ca va participa la concurs.

Pentru acelasi post de inspector sef ar mai putea fi un candidat, si anume Luminita Nemes, consilier superior in cadrul Casei Judetene de Pensii Salaj. Pana la aceasta data (vineri n.r.), nu am hotarat daca sa particip sau nu pentru acest post. Nu ar fi un domeniu strain pentru mine, fiindca stiu ce inseamna resursele umane, relatiile de munca etc. Din punctul meu de vedere si al celor care ma cunosc, fac fata postului respectiv, ne-a declarat Luminita Nemes. Potrivit aceleiasi surse, pentru postul de inspector sef al ITM Salaj nu mai sunt, momentan, alti candidati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »