Concurs de role pentru tinerii salajeni

Magazin Salajean 26 iulie 2007 0

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Salaj in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret, Directia Judeteana pentru Sport, Autoritatea de Sanatate Publica si Primaria Zalau organizeaza cu ocazia Zilelor Zalaului un concurs de role destinat tinerilor cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani.

Competitia se va desfasura in data de 28 iulie, pe bulevardul Mihai Viteazul, intre blocul PTTR si intersectia din fata magazinului Silvania, iar participantii vor fi repartizati pe doua categorii de varsta, respectiv 10-14 ani si 15-18 ani.

Zilele municipiului Zalau constituie o ocazie de a organiza o astfel de actiune sub forma unei competitii sportive. In paralel, prin intermediul voluntarilor vom realiza si o activitate de informare si constientizare a comunitatii locale cu privire la pericolul si nocivitatea consumului de tutun, alcool si droguri, ne-a declarat coordonatorul CPECA, subinspectorul Valer Merce.

Scopul acestui concurs este de a oferi tinerilor salajeni o serie de alternative de petrecere a timpului liber intr-un mod sanatos si placut si, totodata, de a-i feri de pericolul consumului de alcool, tutun si droguri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »