Concurs de fotografie: Ce inseamna moneda euro pentru noi?

Magazin Salajean 17 februarie 2010 0

Concurs de fotografie: Ce inseamna moneda euro pentru noi?Tinerii pasionati de fotografie au acum sansa de a se afirma pe acest drum. Un proiect al Uniunii Europene adresat elevilor din toate tarile uniunii le ofera oportunitatea de a participa la un concurs de fotografie, intitulat Ce inseamna moneda euro pentru noi?.

Concursul se adreseaza echipelor formate din tineri cu varste intre 14 si 18 ani, care vor trebui sa analizeze tema monedei euro in Uniunea Europeana si ceea ce inseamna aceasta moneda pentru ei. Fiecare echipa va fi formata din 2-3 tineri si un adult si va trebui sa trimita o fotografie insotita de un text explicativ, pana la data de 31 martie 2010, la urmatoarea adresa: V+O Romania, strada Constantin Blaremberg, nr. 4-6, ap. 2A, Sector 1, Bucuresti, ori la adresa de email romania@euroinphoto.eu.

Fotografiile vor fi evaluate de un juriu cu membri din intreaga Europa, care vor alege apoi cate o echipa castigatoare din fiecare dintre cele 27 de state membre. Dintre acestea, primele sapte echipe in ordinea punctajelor vor fi invitate la o festivitate de premiere la Bruxelles, in mai 2010, in cadrul careia se va anunta castigatorul premiului intai.

Fiecare dintre echipe va avea sponsorizata calatoria si cazarea pentru trei tineri si un adult insotitor. Fotografiile castigatorilor nationali vor fi afisate pe site-ul Comisiei Europene din statul membru, si pe site-ul Directiei Generale pentru Afaceri Economice si Financiare. La festivitate vor participa, de asemenea, mai multe personalitati care au contribuit la jurizare si reprezentanti ai presei.

Toti membrii celor 27 de echipe nationale castigatoare vor primi o tableta grafica profesionala Pen Drive pentru ilustratii, schite, design industrial, editare de fotografii sau design de pagini web. Fiecare membru din echipa care va obtine cel mai bun punctaj dintre cele sapte echipe castigatoare, va primi fiecare premiul intai care reprezinta o camera digitala Nikon si o geanta. Pe site-ul www.euroinphoto.eu se pot afla detalii complete despre concurs, inclusiv un test cu intrebari pentru potentialii participanti si o trusa didactica pentru profesori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »